Universitair Gezondheidscentrum Heyendael is geopend op:
maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u
Spoednummer:
024 3224340 optie 1
Spoednummer: 024 3224340 optie 1
Geopend op: maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u

Diëtiste

 BaseLine_logo_met_tekst_jpeg

De diëtist: de voedingsspecialist en leefstijladviseur, is deskundig in het begeleiden naar een gezondere leefstijl.

Diëtist van BaseLine voedingsadviesburo                                                                                               

Een huisarts, specialist of praktijkondersteuner kan u of uw kind verwijzen voor een dieet- of voedingsadvies (ondermeer bij diabetes, COPD, hart- en vaatziekten, maag- darmklachten, ondergewicht, overgewicht of voedselovergevoeligheid).

De diëtist stelt samen met u een advies op en kijkt hoe deze kan worden ingepast in uw dagelijks leefpatroon en begeleidt u hierbij.

Henrike Grunewald is een diëtiste met ervaring in voedings- en dieetadvisering bij zowel volwassenen als kinderen. Zij is ook kinderdiëtist doordat ze hier speciaal een opleiding voor heeft gevolgd.    

Henrike%20Grunewald%20dec%202015 

Telefonische bereikbaarheid

BaseLine is elke dag bereikbaar via telefoonnummer 024-373 977 3. 
Henrike is rechtstreeks bereikbaar op 06-29 57 47 54 om een afspraak te plannen of te verzetten. Ze kan niet altijd de telefoon aannemen omdat ze bijvoorbeeld in gesprek is. Indien u het antwoordapparaat krijgt, dan graag even uw naam en telefoonnummer inspreken zodat u snel teruggebeld kunt worden.

Spreekuur

In UGC Heyendael houdt Henrike in principe iedere 1e en 3de dinsdagmiddag van de maand spreekuur van 13-17 uur. In overleg is het mogelijk op andere tijden en/of locatie een afspraak te maken. Indien nodig wordt een huisbezoek afgesproken.

Meer info

Meer informatie vindt u op http://www.baseline-dietisten.nl .
U kunt uw vraag ook stellen via de mail: info@baseline-dietisten.nl

Vergoeding

Dieetadvisering wordt vergoed vanuit de basisverzekering en diverse aanvullende polissen . Elk jaar is er een wettelijk eigen risico voor de basisverzekering. Dieetadvisering valt onder het eigen risico voor maximaal 3 uur. Daarna worden consulten evt nog vergoed vanuit uw aanvullende polis.  Indien u een verwijzing hebt van de huisarts of praktijkondersteuner en dit is geregeld in de zogenoemde ketenzorg ivm diabetes, COPD of hart-vaatziekten dan wordt er geen aanspraak gemaakt op het eigen risico.