Telefoonnummer:
024-3224340 voor spoed kies optie 1
Telefoonnummer: 024-3224340 voor spoed kies optie 1

Centrum Seksueel Geweld

Het Centrum Seksueel Geweld Gelderland-Zuid en -Midden biedt acute, 24-uurs opvang aan slachtoffers van seksueel geweld. Slachtoffers van alle leeftijden, zowel mannen als vrouwen, kunnen hier terecht zonder tussenkomst van een verwijzer. We verlenen op één veilige plek alle vormen van hulp die zij nodig hebben: medisch, psychosociaal, forensisch en politiehulp.

 

De acute opvang van verkrachtingen van 1 week of korter geleden vindt plaats op de Spoedeisende Hulp van het Radboudumc.

 

Het Centrum Seksueel Geweld Gelderland-Zuid en -Midden is een samenwerkingsverband van Spoedeisende Hulp van het Radboudumc, de afdeling Eerstelijnsgeneeskunde en Vrouwenstudies Medische Wetenschappen van het Radboudumc, het Universitair Gezondheidscentrum Heyendael en de GGD Gelderland-Zuid en -Midden. Ook de Politie Oost-Nederland en veel andere organisaties zijn bij het centrum betrokken.

 

Het Centrum Seksueel Geweld Gelderland-Zuid en -Midden stond tot februari 2018 bekend als het Centrum Seksueel en Familiaal Geweld Nijmegen.

 

klik hier om naar de website van het Centrum Seksueel en Familiaal Geweld Gelderland-Zuid en -Midden te gaan. Deze site wordt binnenkort aangepast naar de nieuwe naamgeving van het centrum.

 

klik hier voor het jaarverslag 2017 van het Centrum Seksueel en Familiaal Geweld Nijmegen.

 

Toine Lagro-Janssen

UGCH Lagro Toine

Hoofd Centrum Seksueel Geweld Gelderland-Zuid en -Midden

 

Marieke van de Stadt

UGCH Marieke van de Stadt

Casemanager Centrum Seksueel Geweld Gelderland-Zuid en -Midden

 

Sylvia Coppens

UGCH Sylvia Koppens

Casemanager Centrum Seksueel Geweld Gelderland-Zuid en -Midden