Telefoonnummer:
024-3224340 voor spoed kies optie 1
Telefoonnummer: 024-3224340 voor spoed kies optie 1

Afspraak maken

Spreekuur op afspraak

De huisartsen houden spreekuur op iedere werkdag in de ochtend en de middag. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken bij de assistente. Als u belt, zal de assistente u vragen naar uw klachten. Zo kan zij samen met u inschatten wanneer en door wie u het beste gezien kunt worden. Als u meerdere klachten of vragen heeft, vraag dan de assistente om extra tijd voor u in te plannen.

 

App: MijnHuisarts

Via de app MijnHuisarts kunt u zelf een afspraak maken op het spreekuur van de huisarts.

Klik op de titel voor meer informatie over deze app.

 

 

Terugbelspreekuur

Als u de huisarts iets wil vragen over een kleine klacht, of over de uitslag van een onderzoek, kunt u de praktijk bellen met de vraag of de dokter u terugbelt tijdens het telefonisch spreekuur tussen 12-13.30uur. Als u vroeg belt, krijgt u dezelfde dag antwoord.

 

Vroege-ochtend spreekuur en avondspreekuur

Kunt u overdag niet op het spreekuur komen? Dan kunt u wellicht op ons vroege-ochtend spreekuur of avondspreekuur terecht. Er wordt uitsluitend gewerkt op afspraak. U kunt hiervoor overdag tussen 8.00 en 17.00 telefonisch contact opnemen met de doktersassistente. Zij plant vervolgens met u een datum en tijd.

Tijdens deze spreekuren buiten de openingstijden is de praktijk niet telefonisch bereikbaar en zijn onze assistentes niet aanwezig.

Voor spoedgevallen kunt u niet terecht, daarvoor is er 's avonds en 's ochtends tot 8.00 uur de doktersdienst CHN bereikbaar. Bel hiervoor het spoednummer van de Huisartsenpost.

In de schoolvakanties werken we met een kleinere bezetting. In deze periodes is er daarom geen vroege-ochtend en avondspreekuur.

 

eConsult


Met eConsult kunt u via deze site een vraag stellen aan de medewerkers van onze praktijk.

Let op, U kunt alleen vragen stellen die niet dringend zijn. Wij proberen om binnen 48 uur uw vraag te beantwoorden. Indien onze praktijk gesloten is, kan dit langer duren.

Uw vraag wordt net zo vertrouwelijk en zorgvuldig behandeld als via telefoon of in de spreekkamer. U dient eerst in te loggen op het beveiligde deel van onze website.

 

Uitslagen

Uitslagen kunt u op elke werkdag na 11.00 uur telefonisch opvragen.

 

Herhaalrecepten

Uw herhaalrecepten kunt u 24 uur per dag telefonisch herhalen via onze receptenlijn (024-3224340) of via onze website.

 

Visites

Als u niet zelf naar de praktijk kunt komen, kunt u vragen om een huisbezoek. Als u vóór 10 uur ’s ochtends belt, komt de dokter, indien nodig, dezelfde dag bij u langs. De assistent zal vragen naar de reden van de visite. Meestal zal de huisarts ook zelf telefonisch contact met u opnemen. Het huisbezoek is niet bedoelt voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen. Bij spoed komt de dokter direct langs.

 

Ziekenhuisopname

Wij streven ernaar om contact met u te hebben, tijdens of na opname in het ziekenhuis. Aarzelt u niet om zelf te bellen als u de dokter graag wilt spreken tijdens of na een opname.

 


 

Verhinderd?

Het komt tegenwoordig helaas steeds vaker voor dat men niet op een afspraak verschijnt of niet tijdig afzegt. Gezien de drukte in de praktijk ervaren wij dit als zeer vervelend. Wij hadden immers iemand anders kunnen helpen op dit tijdstip.

 

Met ingang van 1 maart 2016 zijn wij daarom genoodzaakt de kosten bij u in rekening te brengen als u niet komt opdagen. Wij volgen daarmee het advies van onze beroepsvereniging LHV (Landelijke Huisartsen Vereniging):

Wij hanteren de volgende kosten:

Consult: EUR 15,00

Dubbel consult (ook voor consulten bij de praktijkondersteuner): EUR 25,00

 

Hiervan ontvangt u een nota thuis. Indien blijkt dat u bij uw eerstvolgende bezoek aan de praktijk de nota niet heeft voldaan, verzoeken wij u contant af te rekenen aan de balie. Deze nota kunt u niet bij uw zorgverzekeraar indienen.

 

Mocht u verhinderd zijn op de gemaakte afspraak, dan graag telefonisch bericht uiterlijk 24 uur van te voren.