Universitair Gezondheidscentrum Heyendael is geopend op:
maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u
Spoednummer:
024 3224340 optie 1
Spoednummer: 024 3224340 optie 1
Geopend op: maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u

Afspraak maken

Spreekuur op afspraak

De huisartsen houden spreekuur op iedere werkdag in de ochtend en de middag. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken bij de assistente. Als u belt, zal de assistente u vragen naar uw klachten. Zo kan zij samen met u inschatten wanneer en door wie u het beste gezien kunt worden. Als u met spoed onze zorg nodig heeft, kunt u altijd dezelfde dag terecht. Ook wanneer uw eigen huisarts er niet is. Als u meerdere klachten of vragen heeft, vraag dan de assistente om extra tijd voor u in te plannen.

 

Terugbelspreekuur

U kunt de assistente ook vragen of de dokter u terugbelt tijdens het telefonisch spreekuur tussen 12-13.30uur.

 

Vroege-ochtend spreekuur en avondspreekuur

Kunt u overdag niet op het spreekuur komen? Dan kunt u wellicht op ons vroege-ochtend spreekuur of avondspreekuur terecht. Wilt u hiervoor een afspraak maken, neem dan telefonisch contact op met de doktersassistente. Zij plant vervolgens met u een datum en tijd.

 

eConsulten

Met eConsult kunt u via deze site een vraag stellen aan de medewerkers van onze praktijk.

Let op, U kunt alleen vragen stellen die niet dringend zijn. Wij proberen om binnen 48 uur uw vraag te beantwoorden. Indien onze praktijk gesloten is, kan dit langer duren.

Uw vraag wordt net zo vertrouwelijk en zorgvuldig behandeld als via telefoon of in de spreekkamer. U dient eerst in te loggen op het beveiligde deel van onze website.

 

Uitslagen

Uitslagen kunt u op elke werkdag na 11.00 uur telefonisch opvragen.

 

Herhaalrecepten

Uw herhaalrecepten kunt u 24 uur per dag telefonisch herhalen via onze receptenlijn (024-3224340) of via onze website.

 

Visites

Als u niet zelf naar de praktijk kunt komen, kunt u vragen om een huisbezoek. Als u vóór 10 uur ’s ochtends belt, komt de dokter dezelfde dag bij u langs. Bij spoed komt de dokter direct langs.

 

Ziekenhuisbezoek

Wij streven ernaar om contact met u te hebben, wanneer u bent opgenomen in het ziekenhuis. Aarzelt u niet om zelf met ons contact op te nemen voor een bezoek in het ziekenhuis.