Afspraak maken

Spreekuur op afspraak

De huisartsen houden spreekuur op iedere werkdag in de ochtend en de middag. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken bij de assistente. Als u belt, zal de assistente u vragen naar uw klachten. Zo kan zij samen met u inschatten wanneer en door wie u het beste gezien kunt worden. Als u met spoed onze zorg nodig heeft, kunt u altijd dezelfde dag terecht. Ook wanneer uw eigen huisarts er niet is. Als u meerdere klachten of vragen heeft, vraag dan de assistente om extra tijd voor u in te plannen.

Terugbelspreekuur

U kunt de assistente ook vragen of de dokter u terugbelt tijdens het telefonisch spreekuur tussen 12-13.30uur.

Vroege-ochtendspreekuur en avondspreekuur

Kunt u overdag niet op het spreekuur komen? Dan kunt u wellicht op ons vroege-ochtendspreekuur of avondspreekuur terecht. Wilt u hiervoor een afspraak maken, neem dan telefonisch contact op met de doktersassistente. Zij plant vervolgens met u een datum en tijd.

eConsulten:

Via onze website is het mogelijk om per email uw vraag aan uw dokter te stellen. Klik hier voor meer informatie.

Uitslagen:

Uitslagen kunt u op elke werkdag na 11.00 uur telefonisch opvragen.

Herhaalrecepten:

Uw herhaalrecepten kunt u 24 uur per dag telefonisch herhalen via onze receptenlijn (024-3224340) of via onze website.

Visites:

Als u niet zelf naar de praktijk kunt komen, kunt u vragen om een huisbezoek. Als u vóór 10 uur ’s ochtends belt, komt de dokter dezelfde dag bij u langs. Bij spoed komt de dokter direct langs.

Ziekenhuisbezoek:

Wij streven ernaar om contact met u te hebben, wanneer u bent opgenomen in het ziekenhuis. Aarzelt u niet om zelf met ons contact op te nemen voor een bezoek in het ziekenhuis.