Telefoonnummer:
024-3224340 voor spoed kies optie 1
Telefoonnummer: 024-3224340 voor spoed kies optie 1

App: MijnHuisarts

Wij vinden het erg belangrijk dat u weet wat er in uw medisch dossier staat. Als een van de eerste praktijken in Nederland bieden wij u toegang tot uw medisch dossier via de app MijnHuisarts op uw mobiele telefoon of tablet. Daarnaast is het mogelijk om met de app zelf afspraken te maken in de agenda van uw huisarts. Onze assistente kan u informatie geven over hoe u toegang kunt krijgen.

 

Met app MijnHuisarts kunt u:

 • Inzage krijgen in eigen aandoeningen, medicatiegebruik, labwaarden, meetwaarden (o.a. lengte, gewicht, BMI, bloeddruk, pols, alcoholgebruik en roken), intoleranties, contra-indicaties, brieven van hulpverleners en de tekst die de huisarts als beleid bij het contact noteert.

 • Zelf gegevens invoeren in uw eigen dossier. Dit zijn voorlopig: bloeddruk (en pols), glucose nuchter/niet nuchter,   glucose dagcurve, lichamelijk onderzoek (gewicht, lengte), roken en drinken

 • Zelf een afspraak maken op het spreekuur van de huisarts. De huisarts stelt hiervoor in zijn spreekuur speciaal tijden open.

 • Informatie bekijken over de eigen praktijk (een link naar de website) en links naar patiëntinformatie (onder andere www.thuisarts.nl van het Nederlands Huisartsen Genootschap).

   

De app werkt op iOS en Android.

U kunt de app downloaden door op uw mobiel of tablet naar https://app.orfeus.nl/transhis te gaan. Op deze webpagina staat ook informatie over hoe de app op iOS en Android geïnstalleerd kan worden.

 

Om de app MijnHuisarts te kunnen gebruiken moet u inloggen. Hiervoor heeft u de volgende gegevens nodig:

 • praktijknummer

 • BSN

 • pincode

   

Voor uw pincode en het praktijknummer dient u naar de praktijk te komen met ID of paspoort vanwege de legitimatie plicht/privacy gevoelige informatie.